Levend Bloed Analyse infodag

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is gesteld met uw algehele gezondheid, of heeft u klachten waar u de vinger niet op kunt leggen? Wij geven u de kans om in een half uur gratis Levend bloed analyse consult inzicht uw vitaliteit. Uw bloed wordt direct na het prikken geanalyseerd. Hier gaat het om preventief of vroegtijdig onderzoek welke door middel van een microscoop verschillende bloedcellen van elkaar te onderscheiden. Afwijkende vormen van de rode en witte bloedlichaampjes geven weer of er functionele stoornissen aanwezig zijn. Hierdoor ontstaat een duidelijke beeld van de algehele toestand van de gezondheid en afwijkingen van de norm. Het bloed kan op kwalitatieve aspecten beoordeeld worden zoals:

  • Aanwezigheid van ziekteverwekkers, bloedarmoede, vit. B12, foliumzuur, ijzer,  vit. C
  • De functie van de darmen, lever, milt, nieren, immuunsysteem en bloedaanmaak.
  • Indicatie voor diverse aandoeningen, zoals de afvalstoffen en eventueel aanwezige virussen, schimmels of allergieën, afweervermogen tegen ziekten en infecties, vrije radicalenschade, schimmelbelasting (o.a. candidabelasting).
  • Verzuring van de celmembranen

Om het bloed te kunnen analyseren, worden via een vingerprik wat bloeddruppels afgenomen. Vervolgens worden deze druppels onder de microscoop bekeken. Met een microscoop worden een aantal aspecten van het bloed onderzocht, zoals de witte bloedcellen, rode bloedcellen en bloedplaatjes. Op deze manier wordt er gekeken naar de kwaliteit en activiteit van het bloed. Als eerste wordt in het bloed gekeken naar de beweeglijkheid van de bloedcellen. De infodag wordt gehouden op 3 januari 2014 om 16:00 uur tot 17:00 uur en wanneer u interesse heeft, laat het ons dan graag weten door middel van een berichtje.