Kirlian Fotografie (GDV)

GDV-ijker
GDV-ijker

 

GDV staat voor Gas Discharge Visualization techniek (Kirlian fotografie) en wordt ook wel aurafotografie genoemd. Met de GDV-camera ontwikkeld door professor Korotkov is het mogelijk om direct energievelden (aura’s) waar te nemen.

Het is een prachtige manier om op een objectieve wijze snel een indicatie te krijgen van emotionele en/of lichamelijke storingen waar de patient mogelijk zelf nog geen weet van heeft. De foto’s maakt storingen in de energielichaam zichtbaar en laat via een analyse zien welk orgaan  niet in balans is en waar de oorzaak is af te leiden. Als het lichaam in een elektromagnetisch veld geplaatst wordt, kan de fotonenemissie wel gemeten worden. De GDV-techniek is hierop gebaseerd.

De vingertoppen bevatten alle informatie van het lichaam omdat hier de eindpunten van de meridianen liggen. Meridianen zijn energiestromen die door het hele lichaam lopen en dus veel informatie bevatten. Alle informatie die in de vingertoppen ligt opgeslagen, wordt door de GDV-camera geregistreerd.

vingertop-GDV
GDV foto van vingertop
energieveld-met-GDV-camera
Energieveld met GDV-camera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De verschillende punten op de vingertoppen verwijzen naar bepaalde organen en systemen. Zo kan het hele lichaam in beeld gebracht worden.

Jarenlang is aan de hand van GDV fotografie en medische dossiers in samenwerking met ziekenhuizen data verzameld en ingevoerd zodat men nu aan de hand van de GDV foto een analyse kan worden gegeven van de emotionele en/of lichaamelijke storingen. Hieronder zie je een storing in het lichaam waarin specifiek wordt aangegeven dat er een onsteking zit in de rechter kaak. Deze patient heeft tevens klachten in de rechter heup en rechter knie.

GDV-diagram
GDV-diagram

Wanneer we dit overzicht  verder bekijken en gericht naar de betreffende  meridiaan, dan zie je de patient zijn klachten terugkomen in de heup en knie. Waar deze patient nog geen probleem van ondervindt is het oorsuizen (tinitis). Zonder verdere behandeling aan zijn rechter kies kan hij hier op later termijn ook het oorsuizen krijgen.

Meridiaan
Meridiaan

Voor meer informatie: externe website
Download hier onze folder of neem met ons contact op voor een GDV fotografie.