Oor problemen en tinnitus

Faro neuro & health center is een natuurgeneeskundige praktijk waarin u oprechte aandacht en betrokkenheid zult ervaren. Wanneer u last heeft van oorproblemen en tinnitus, kijken we eerst door middel van één of meerdere analyses waar uw klachten vandaan komen. We proberen de problematiek namelijk altijd bij de bron aan te pakken. Vervolgens gaan we middels verschillende therapieën proberen uw klachten te verhelpen. Wij werken vanuit het oogpunt van de drie eenheid: lichaam, ziel en geest. Ieder mens en lichaam is anders. Wij kunnen u dan ook het beste helpen wanneer u een bezoek aan onze praktijk heeft gebracht. Al na één consult kunt u verbetering ervaren!

Analyses

Therapie

  • Asyra: voedsel intoleranties doormeten, want uit onderzoek in Duitsland is gebleken dat ongeveer de helft van de tinnitus klachten ook te kampen hadden met voedselintoleranties , en die kunnen bij voorkomen ervan klachten vermindering geven, en voor algehele correctie de homeopathische druppels.
  • Prognos gebitsdoormeting en doorverwijzen naar biologische tandarts met verslag van welke gebitselementen zitten te storen, welke heel vaak niet zichtbaar is op een foto
  • Infrarood foto analyse: laat bijna altijd zien de lymfebelasting in de nek en vaak ook de gebit problematiek
  • Voice Analysis EEG scan op tandenproblemen en botontstekingen