Transmissie-meditatie

Transmissie-meditatie is een eenvoudige groepsmeditatie dit tot doel heeft de energieën van de Geestelijk Hiërachie in de wereld te verspreiden. Hierbij worden geestelijke energieën zodanig in trilling omlaag gebracht (getransformeerd) dat deze beschikbaar en bruikbaar worden voor de mensheid in het algemeen. De Geestelijke Hiërachie bestaat uit Meesters van Wijsheid – mensen die de evolutionaire reis naar volmaaktheid op deze planeet hebben voltooid en de behoeders zijn van deze kosmische energieën en de mensheid. Transmissie-meditatiegroepen vormen een doorgeefluik waarlangs de Hiërarchie de energieën omlaag kan brengen om deze in de wereld in te zetten waar ze nodig zijn.

Het hoofdmotief van dit werk is dienstbaarheid, maar het vormt ook een krachtige vorm van persoonlijke groei. Door groeiend contact met de ziel zoeken steeds meer mensen naar manieren om de wereld te dienen. Ondanks de drukte van het moderne leven kan dit verlangen vervuld worden door Transmissie-meditatie. Deze unieke meditatie beidt een eenvoudige maar krachtige gelegenheid tot dienst. Groepsmeditatie en groepsdienst zullen steeds meer de norm worden.

Deze transmissie-meditatie zal op woensdagavond van 20:30 uur tot 23:00 uur worden gehouden aan de Papaverstraat 26b te Volendam. De deur is geopend van 20:15 uur.  Deelname is gratis en het is prettig wanneer je een plaid of kussen meeneemt. Het is fijn als je op aanwezig bent zodat men in stilte kan mediteren. Je bent vrij om te gaan wanneer je wilt maar wij hopen dat je zeker een uur wilt blijven.

Mocht u interesse of meer informatie willen hebben, dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.