Straling en Gezondheid

flowwGezond en vitaal leven met straling

Volgens een groot onderzoek opgezet door de Europese Commissie kan straling DNA beschadigen. Meer dan 1000 Duitse professoren en artsen bevestigen schriftelijk, dat zij in de praktijk een verband zien tussen straling en chronische vermoeidheid, oorsuizen, hoge bloeddruk en concentratie-, leer- en gedragsstoornis bij kinderen.

Floww® Health Technology zet die schadelijke straling om in een lichaamsvriendelijk veld. Zelfs mensen die nog geen klachten ervaren van straling zeggen baat te hebben bij Floww® producten. Zij voelen zich vooral rustiger en energieker.

Floww® Health Technology bestaat uit een complete productlijn met één doel: gezond en vitaal leven met de straling. Floww® combineert techniek met gezondheid en kan ook ‘gezondheid’ in de bestaande technologie integreren.

Floww® producten zijn innovatieve technologische producten, verkrijgbaar voor op de mobiele telefoon, of in een gemakkelijk, klein zakformaat voor onderweg, maar ook voor plaatsing in huis of op kantoor.

Floww principe: Straling niet bestrijden, maar gebruiken voor vitaliteit
De Floww® Health Technology bestrijdt niet de straling, maar zet de schadelijke straling om in een Floww Veld, een veld van natuurlijke biologische frequenties. Deze frequenties die van nature aanwezig zijn in de mens, dier en de natuur hebben als doel cellen goed te laten functioneren. Het principe is vergelijkbaar met radiogolven die worden omgezet in geluid.

Voor meer informatie: externe website
Download hier onze folder.