Kristaltherapie

Kristaltherapie is een Esogetische geneeskunde waarbij kristallen op het lichaam worden geplaatst. Met name bij pijnbestrijding zijn de natuurlijke tattoo een effectief hulpmiddel. Zij hebben namelijk invloed op de drie niveaus van het menselijk wezen: lichaam-materie, energie-ziel en de geest-informatie. Elk acupunctuurpunt kan worden behandeld met een kristaltattoe. U zult onmiddellijke verlichting van de pijn ervaren wanneer deze wordt geplaatst. Na verloop van tijd (enkele dagen) vallen ze er vanzelf weer af.

In samenwerking met de firma Swarovski en door gebruik te maken van gespecialiseerde fabricage technieken, zijn er kristallen ontwikkeld die doelgerichte informatie bevatten. Door het slijpen en graveren van de pure kristallen zijn deze verrijkt met het originele holografische patroon van het aarde hologram. In onze manier van denken correspondeert dit hologram met informatie patronen gerelateerd zijn aan het lichaams aspect en die veranderd zijn in de mens.

De laatste ontwikkeling is de ontdekking geweest van de verschillende gekleurde facet geslepen kristallen. Tot nu toe waren alleen de goud en zilver kristallen bekend. Ze worden voornamelijk  ingezet om preventief met ziekte, stress en spanning om te gaan en blijken waardevolle media te zijn voor zowel de therapeut als degene die zichzelf thuis ondersteunend wil helpen. Ze blijken goed werkzaam te zijn in het voorkomen van klachten en ziektes door rust, ontspanning en welbehagen te initieren.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.