Infrarood borstscreening

De infrarood borstscreening is misschien wel een van de belangrijkste non-invasieve methodes om afwijkingen in het borstweefsel vast te stellen, ver voordat dit zichtbaar is bij mammografie. Uit ervaring blijkt dat afwijkingen van de borsten met infraroodscreening tot wel 5 jaar eerder zichtbaar zijn. Infrarood borstscreening is niet pijnlijk en er vindt ook geen verstoring van het weefsel plaats omdat er geen schadelijke straling wordt toegediend.

Met infrarood borstscreening is het mogelijk om subtiele afwijkingen in het lymfesysteem, de bloedvaten en het borstweefsel vroegtijdig vast te stellen. Ook is het mogelijk om eventuele toxines op te sporen, die afkomstig zijn van een storende wortelkanaalbehandeling en die rechtstreeks via het lymfevocht de borst in stromen.

Als er geen afwijkingen in de borsten worden gevonden, houden zo! Als er wel subtiele afwijkingen worden opgespoord, biedt de infrarood borstscreening u de tijd om stappen te ondernemen om hier verandering in te brengen. De infrarood borstscreening is namelijk een preventief hulpmiddel.Om het verloop van de subtiele afwijkingen te monitoren, worden regelmatige infrarood borstscreenings geadviseerd.

Voor infraroodscreening kunt u bij ons terecht.

Download hier onze folder Folder Infrarood borst screening