Geweldige resultaten met Medithera

Hallo,

Ik wil graag mijn feedback geven en u bedanken voor de Medithera. In oktober 2012 heeft de firma Medithera voor twee weken een Medithera Homesysteem voor ons ter beschikking gesteld om het systeem uit te proberen. In het begin was ik zeer sceptisch. Het is me goed bevallen dat ze me niet garanderen dat het zou helpen, maar ze zeiden dat er een verbetering zou kunnen optreden in de komende 14 dagen. Dat was niet het geval, ik merkte al na de eerste behandeling verbetering en kon het nauwelijks geloven.

Mijn aandoeningen:
Fibromyalgie: Ik had zeer sterke spierpijn waardoor ik eigenlijk niet kon lopen. Ik liep toch altijd elke dag drie uur met mijn hond, huilend van de pijn. In de laatste tien jaar ben ben ik geen dag pijnvrij geweest, van levenskwaliteit was niet meer te spreken.

Hernia’s: 2 lumbale werverls en 1 halswervel.

Constante rugpijn: Zo erg, dat ik nauwelijks kon lopen door de constante pijn en ernstige stress. Hiervoor heb ik vele therapieen geprobeerd, maar zonder succes.

Artrose: In beide schoudergewrichten, links een beetje erger dan rechts, soms meer en soms minder pijn. Ik slaap graag op mijn linkerzij, maar dit ging de laatste jaren helemaal niet meer.

Over het algemeen ben ik door mijn aandoeningen zeer sterk negatief beinvloed in mijn dagelijkse activiteiten. Vroeger behoorde paardrijden, zwemmen, fietsen, en joggen to mijn leven….. Door mijn aandoeningen is alleen het zwemmen nog overgebleven.

Ik heb altijd gezegd dat ik een positief ingesteld mens ben. Er zijn namelijk altijd mensen die het veel slechter hebben. Toch ben ik depressief geworden op de dagen waarop ik helemaal niets meer kon.

Nu het goede nieuws!

Sinds mijn eerste behandeling met de Medithera ging het berg opwaarts.

Fibromyalgie: Geen pijn pijn meer!

Hernia lumbale wervels: Geen pijn meer… Als ik weer eens rugpijn heb omdat ik te zwaar til, ga ik even snel op de mat en 15 minuten na de behandeling is alles weer goed.

Hernia halswervel: Geen pijn meer!

Ik ben blij dat het mij en mijn medemensen weer vaak opvalt dat ik mijn postieve uitstraling teruggewonnen heb.

Ik dank u uit de grond van mijn hart dat u mij de Medithera heeft laten proberen. Wakker worden zonder pijn te hebben, ik was al helemaal vergeten hoe dat was. Het is pure levenskwaliteit.. Ongeloofelijk hoe geweldig mijn leven weer is. Ik kan elke dag vrolijk en gelukkig zijn en dat heb ik aan u en Meditherate danken. Ik heb afgezien van mijn vakantie voor het Medithere systeem. Dat was de beste beslissing van mijn leven! Ik ben zo gemotiveerd om u te schrijven, omdat vanmorgen mijn buurvrouw met tranen van vreugde naar me to kwam en me meedeelde, dat ze geen pijn meer had. Ze had 5-6 keer de plaatselijk inzetbare applicator toegepast en na zo’n korte tijd de plaatselijk inzetbare applicator toegepast en na zo’n korte tijd waren haar rugpijnen, zoals de bijna onverdraagelijke pijnen in haar linkerbeen, compleet verdwenen. Ze wil ongetwijfeld ook een magneetveldsysteem hebben en zal op korte termijn contact met u opnemen.

Dank u wel, dit kan ik niet vaak genoeg zeggen!

Het allerbeste voor u en voor Medithera, in de hoop dat u nog veel mensen zo goed kunt helpen als mij. U mag graag andere mensen, die een vergelijkbare geschiedenis hebben als ik, mijn telefoonnummer geven, of mijn ervaringen op uw website zetten. Ik geef mijn ervaringen met vreugde door. Misschien kunt u daardoor veel mensen door mijn ervaringen met Medithera stimuleren Medithera te gebruiken.

Met gelukkige groeten,

Zita Schlebusch