GeneCoach DNA

Welkom in de wereld van DNA-profiling

Niet het gevolg, maar de oorzaak
Weet u uw meest passende manier om gezond te zijn? Weet u hoe u zich weer fit kunt voelen, vrij van klachten om onbekommerd datgene te kunnen doen wat u graag zou willen? Weet u hoe u uw prestaties kunt optimaliseren om het beste uit uzelf te halen? Het antwoord op deze vragen was lang onduidelijk, want niet iedereen is hetzelfde. Een persoonlijk DNA-profiel kan een groot aantal antwoorden geven op deze vragen. Het vinden van dergelijke antwoorden ligt nu ook voor u binnen handbereik.

GeneCoach is overtuigd van een toekomst waarin voorkomen van ziekte, door passende keuzes op het gebied van voeding, leefstijl en beweging, de normale gang van zaken is geworden. GeneCoach heeft de eigen ervaring en expertise gebundeld met een ‘denktank’ van professoren en PhD’s en daarmee het Personal DNA Profile ontwikkeld. Download de PDF voor meer informatie of neem contact op met Faro.

‘Ik zocht antwoorden om sneller te kunnen herstellen en daarmee mijn belastbaarheid en trainingslast te verhogen en dus beter te presteren. Het resultaat: twee Olympische medailles.’ Jan Blokhuijsen, schaatser.

Klik hier voor de PDF met meer informatie