GB-4000 – Rife machine

rife machineTheorie en achtergrond
De GB-4000 – Rife machine is een apparaat dat met zorg is ontworpen en waarnaar veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan. De GB-4000 werkt volgens de principes van Dr. Rife en maakt gebruik van de zogenaamde Rife-frequenties.
Dr. Rife heeft ’s werelds meest krachtige optische microscopen gebouwd, die de grenzen van de standaard onderzoeksmicroscopen overschreden. Hij was dan ook de eerste mens die een levend virus zag. Dr. Rife heeft 14 prijzen gewonnen voor wetenschappelijke ontdekkingen en ontving ook een honoraire medische graad van de Universiteit van Heidelberg voor zijn werk in de bacteriologie. Dr Rife ontdekte een manier om selectief virussen en bacteriën uit te roeien in een lichaam. Na veel onderzoek kwam hij erachter dat elk virus en elke bacterie een eigen levensfrequentie had. Deze frequenties heeft hij in kaart gebracht. Vervolgens heeft Rife een machine gemaakt die energie met deze frequentie het lichaam in stuurt. Het resultaat is dat de betreffende bacterie of virus gaat resoneren en net als een glas bij de juiste toonhoogte, uit elkaar knalt. Al zeer snel boekte hij succes met het bestrijden van de T-baccilli, Lyme, kanker en andere gemene virussen en bacteriën werkte dit principe perfect.

Werkingsmechanisme
Dr. Rife  (1888 – 1971) heeft ontdekt dat elk ziekteveroorzakend micro-organisme een frequentierange heeft waarin het kan worden vernietigd, dit is het ‘window of vulnerability’. Hiervan maakt de GB-4000 gebruik. De frequenties van de GB-4000 – Rife machine zijn de primaire hoge frequenties die invloed uitoefenen op deze frequentierange, zodat het ziekteveroorzakende micro-organisme wordt vernietigd. De frequenties in deze range die Rife heeft ontdekt, worden de Rife-frequenties genoemd. De GB-4000 heeft een bereik van 0,1 tot 20 miljoen Hz en kan alle tussenliggende frequenties genereren, dus ook álle Rife-frequenties. Daardoor kan het vele ziekteverwekkers met verschillende frequentieranges bestrijden.
De frequenties worden toegediend via elektroden. Via de huid worden de frequenties het lichaam in geleid, waarna ze vervolgens de cellen bereiken. Alleen de cellen van de betreffende frequentierange reageren op dit signaal, waardoor alleen de ziekte-verwekkende organismen worden aangepakt en de gezonde cellen behouden blijven.

Schermafbeelding 2013-05-15 om 20.20.53

 

 

 

 

Praktische informatie
De behandeling met de GB-4000 vindt plaats door uw handen en voeten op elektroden te plaatsen. Via deze elektroden worden de frequenties door uw lichaam geleid. De GB-4000 kan één tot maximaal 8 frequenties tegelijk toepassen. Daardoor is de GB-4000 handig in gebruik omdat er meerdere virussen of bacteriën tegelijk kunnen worden aangepakt. De gebruikte frequenties verstoren geen andere gebieden dan de ziekte-verwekkende organismen Honderden duizenden micro-organismen kunnen worden vernietigd tijdens één sessie.  Volgens Dr. Rife komen er gifstoffen vrij uit de ziekte-verwekkende micro-organismen als deze ten onder gaan. Daarom kunnen er na een behandeling ontgiftingingsreacties optreden. Symptomen worden vaak veroorzaakt door deze gifstoffen, daarom is het belangrijk dat deze stoffen zich uit het lichaam verwijderen. Drink daarom vooral genoeg water (zeker 8 grote glazen per dag). De duur van een behandeling moet zorgvuldig worden opgebouwd, om zicht te kunnen houden op de ontgiftigingsreactie. De behandelingen mogen om de dag plaatsvinden.

Download hier onze folder:Folder GB-4000

Meer informatie is te vinden op newtreatmenst.org