Eeuwig dankbaar voor de goede hulp en begeleiding

Mijn dochtertje Isabelle van 7 had al langere tijd buikpijn dus ben ik met haar via de huisarts naar de kinderarts gegaan.

Er was te zien op de echo dat ze te veel ontlasting in haar buikje had (ondanks dat ze keurig iedere dag naar de wc kon) en daarom kreeg ze laxeermiddelen. Dit hielp niet helemaal en uiteindelijk dacht de kinderarts dat het psychisch was en stuurde ons naar huis dat we naar een kinderpsycholoog moesten gaan. Dit heb ik gedaan maar de buikpijn werd steeds erger en beheerste steeds meer ons leven, het was een verschrikkelijke tijd. Ze is ook maanden bijna niet naar school geweest. Toen kwamen we bij Jan en Marjanne terecht van Faro neuro & health center.

Zij hebben Isabelle  onderzocht en kwamen gelijk tot de conclusie dat ze het lekkende darmsyndroom had en wormen. Ze is meteen ook de eerste keer behandeld o.a met introspect

Ze mocht vanaf dat moment geen suiker, zuivel en tarwe meer en kreeg supplementen zoals probiotica,  glutamine, vitamine B12 en Asyra druppels. Vanaf de eerste dag ging Isabelle vooruit!

We zijn in totaal 4 of 5 x geweest en ze herstelde goed. Nu een half jaar later gaat het nog steeds heel goed met Isabelle. Ze eet en drinkt alles weer en kan alles verdragen. We letten er wel op dat ze niet teveel ‘slechte’ dingen binnenkrijgt. We gaan bewuster daarmee om.

Ik ben Jan en Marjanne eeuwig dankbaar voor hun goede hulp en begeleiding.

Lieve groetjes,

A.W.