Alkaline Geionizeerd Water

Met basisch water oftewel Alkaline Water houdt u uw lichaam in balans met de juiste pH-waarde. Het kraanwater wordt met een water ionisator geoptimaliseerd door het water elektrisch te filteren (zonder chemicaliën) zodat uw lichaam het water nog beter kan opnemen. Goed drinkwater is een van de belangrijkste factoren.

Goed drinkwater is een van de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid. Het is noodzakelijk voor het verwerken en opnemen van voedsel in ons lichaam. Het zorgt voor de juiste spierspanning, levert zuurstof en vitale voedingsstoffen aan onze cellen en zorgt voor de afvoer van de afvalstoffen in ons lichaam, maar water doet meer!

Er zijn veel studies die erop wijzen dat het drinken van tenminste acht glazen water per dag essentieel is voor het behouden van een goede gezondheid. Weet wel, ons lichaam bestaat uit meer dan 70% water en dat water controleert werkelijk ieder aspect van ons welzijn, ons leven.

Als we dat goed begrijpen, dan pas zal het voor een ieder duidelijk zijn, hoe belangrijk de kwaliteit van het drinkwater wel voor ons lichaam moet zijn!
maar het is niet alleen de hoeveelheid water die je drinkt, maar de kwaliteit en hoeveelheid water die je daadwerkelijk krijgt in je lichaamscellen.

Alkaline Water / Basisch Water is een behandelde vorm van normaal kraanwater, maar dan met een aangepaste structuur (lees aangepaste ph-waarde) van het kraanwater. Het water wordt op een electrische manier (dus zonder toevoegingen van chemicaliën) aangepast naar het door jou gewenste niveau met een water ionisator.

Alkaline Water houdt je lichaam nog beter in balans vanwege de pH-waarde aanpassing.

Het is bijna ongelooflijk, maar hierdoor kent water ongekende krachten en/ of mogelijkheden.
Zo kan je bv. gewoon kraanwater nog zuiverder maken of kan je water zelfs zuur maken…

Kortom, het water wordt aangepast naar een optimale structuur voor de specifieke toepassing.

Alkaline Water

Ondersteunt het lichaam
en uw gezondheid.

  • Ziektes (jicht, artritis)
  • Anti-oxidanten

Meer infomatie

Sterk Alkaline Water

Voor o.a. het reinigen van
uw voedsel en fruit.

  • Reinigt groente & fruit
  • Verbetert de smaak

Meer infomatie

Schoonheids Water

Voor o.a. het wassen van
uw gezicht, haren en lichaam.

  • Anti-veroudering
  • Acne behandeling

Meer infomatie

Sterk Acide Water

Desinfecteert en steriliseert
uw woning en handen.

  • Anti-bacterieel
  • Verbetering van hygiene

Meer infomatie

Wilt u meer over dit product weten? Stuur ons een mail en en wij beantwoorden graag uw vragen!