A.K. over haar eczeem

Eigenlijk had ik vanaf baby zijnde al op bepaalde plekken eczeem. Voor mijn gevoel ben ik bij alle dokters, homeopaten enzovoorts geweest. Begin januari van dit jaar zag  ik een advertentie staan van Faro neuro & health center en ik herkende Marjanne Laeven die enkele jaren terug de bevalling had begeleid van mijn kind. Gelijk heb ik een afspraak gemaakt.

Ze zijn direct met mij aan de slag gegaan met de Asyra, stemanalyse, Papimi, Introspect, lichttherapie en de GB4000. Het gaat nu echt stukken beter met het eczeem maar ook met mijzelf. Het voelt net of je door de
therapieën en analyses jaarringen aan verliezen bent. Het doet meer dan alleen je eczeem laten verdwijnen, ook innerlijk knap je ervan op. Heel af en toe komt het wat terug maar met nieuwe Asyra druppels, welke ik eerst voor de heftigheid op mijn huid aanbreng, gaat het daarna gelijk weer weg. Het is mij zo goed bevallen dat mijn dochter nu ook in de praktijk loopt voor een chronische blaasontsteking.

A.K. uit Volendam